Λίγα λόγια για εμάς

Η ιδέα για την επαγγελματική μας δραστηριοποίηση στον κλάδο των προϊόντων διακόσμησης και περιποίησης νυχιών «γεννήθηκε» πριν αρκετά χρόνια αφού και εμείς οι ίδιοι δεχθήκαμε την περιποίηση και την διακόσμηση των νυχιών μας. Μέσα από τα χρόνια κατορθώσαμε να αποκτήσουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία για τα προϊόντα του κλάδου μας και τις εφαρμογές τους, μετατρέποντας το πάθος μας στο δικό μας Brand.

Ο κλάδος μας

Η εταιρία AMORA εξειδικεύεται στη λιανική και χονδρική πώληση επαγγελματικών προϊόντων ονυχοπλαστικής. Απευθυνόμαστε στον κλάδο περιποίησης και διακόσμησης νυχιών αλλά και σε ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν τα προϊόντα μας! Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, φροντίζοντας έτσι οι πελάτες μας να έχουν άριστη γνώση της χρήσης των υλικών μας, των πρακτικών τέλειας εφαρμογής τους και φυσικά των δυνατοτήτων που προσφέρουν στους τελικούς χρήστες.

Τα προϊόντα μας

Υλικά Περιποίησης Νυχιών. Τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα από εμάς τους ίδιους σε συνεργασία με κορυφαία εργοστάσια της Γερμανίας. Η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να υπερηφανευόμαστε αλλά και να αποδεικνύουμε συνέχεια ότι είναι υψηλότατης ποιότητας και μπορούν να εξασφαλίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε δημιουργία σας. Στο site μας μπορείτε ενημερωθείτε αναλυτικά για το φάσμα των προϊόντων μας και τις εφαρμογές τους. Όλα μας τα  προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση της Ευρωπαικής πλατφόρμας CPNP(Cosmetic Products Notification Portal).

Το προσωπικό μας

Η εταιρία μας αποτελείται από έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό για όσους επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους πάνω στα προϊόντα διακόσμησης νυχιών ή απλά να γνωρίσουν τις πολλαπλές δυνατότητες της γκάμας των προϊόντων μας.
Ενημερωθείτε αναλυτικά και από το site μας, για το φάσμα των προϊόντων μας και τις εφαρμογές τους.

Η βασική φιλοσοφία μας

Τοποθετούμε στην κορυφή της εταιρικής μας φιλοσοφίας και νοοτροπίας την υποστήριξη και την ικανοποίηση του πελάτη μας.
Εμείς στοχεύουμε και προσπαθούμε συνεχώς να λειτουργούμε με άκρως επαγγελματική νοοτροπία καθώς και να εξελισσόμαστε σαν επιχείρηση μέσω σύγχρονων διαδικασιών διοίκησης αλλά και με την συνεχή ανανέωση των προϊόντων μας.

Ο χαρακτήρας μας

Η αντικειμενικότητα μας χαρακτηρίζει και κρίνουμε κάθε περίπτωση με βάση το σωστό ή λάθος και όχι με βάση το κέρδος ή την ζημιά.

Η συμπεριφορά μας ορίζεται από την επιθυμία μας να προσφέρουμε άριστα προϊόντα και όφελος στους πελάτες μας.

Η αποστολή μας

Συγχρόνως, με την άριστη ποιότητα αλλά και της υψηλής αισθητικής προϊόντα μας, στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς σχετικά με τις νέες τάσεις του κλάδου μας και να προσφέρουμε προϊόντα που προσφέρουν ικανοποίηση και υπερηφάνεια στους πελάτες μας.
Θα προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει από την εταιρία μας!